alt

Sloop en sanering Stationsweg Noord Maarssen

Prommenz bereidt in opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling de civieltechnische en milieukundige voor. Op de voormalige fabriekslocatie in Maarsen is straks ruimte voor 51 woningen.
Opdrachtgever: Kuin Vastgoedontwikkeling
Werkvelden:
ruimte infra ontwikkeling milieu maatvoering
Diensten: Engineering Advisering Detachering Management

Projectomschrijving:

Aan de noordzijde van de Stationsweg in het centrum van Maarssen (gemeente Stichtse Vecht) ligt een voormalige fabriek. Na de sloop van dit fabriekspand wordt een nieuwe woonbuurt met 51 woningen gebouwd. Er komen 14 twee-onder-een-kap woningen, 9 drive-in woningen, 14 eengezinswoningen en nog eens 14 starterswoningen.

Met haar ligging enerzijds aansluitend aan het centrum van Maarssen-dorp en anderzijds aan de dijk van het Amsterdam Rijnkanaal, bestaan er genoeg mogelijkheden om hier een prachtige wijk te ontwikkelen. Voorafgaand aan de bouw van nieuwe woningen, zullen de bestaande gebouwen moeten worden gesloopt en vraagt de bodem om sanering. Rol Prommenz:

Prommenz werkt in opdracht van Kuin Vastgoedontwikkeling aan zowel de civieltechnische als milieutechnische voorbereidingen voor deze locatieontwikkeling. Wij werken het plan uit zodat het nieuwbouwplan door de diverse stakeholders wordt geaccordeerd en uiteindelijk kan worden gerealiseerd. Zo is er door ons een sloopbestek gemaakt, een saneringsbestek, verzorgen we het vergunningentraject en de afstemming met bevoegd gezag, doen we de milieukundige begeleiding en voeren we directie en houden we toezicht ten aanzien van het sloop- en saneringswerk. Locatie:

 

Uw Adviseur:

Share this: